woensdag 18 december 2013

7 tips om er perfect uit te zien met de kerstdagen

De kerstdagen komen er weer aan. Heb je al een outfit gescoord, naar de kapper geweest, je nagels laten doen, of moet je dat nog doen? Ja want we moeten er toch allemaal perfect uitzien tijdens de kerstdagen..?

Tijdens de kerst verwachten vrouwen veel van zichzelf. Ze voelen zich verplicht om er op en top uit te zien. Natuurlijk elk jaar met een strak nieuw kerstjurkje, waarin ze zich na het volproppen tijdens het kerstdiner niet meer zo prettig voelen, een panty waar na een uur al ladders inzitten en enorm hoge stelten waar ze mee uitglijden in de sneeuw en met een gebroken nek in het ziekenhuis belanden. Ja dat is de ultieme kerstgedachte, toch dames?

Ik moet toegeven ik doe er zelf ook aan mee.. Gisterenavond heb ik in plaats van een french manicure speciale kerstnagels laten zetten, mijn jurkje ligt al weken lang in de kast te wachten en hoge hakken, die heb ik altijd aan dus waarom niet met kerst nog een stukje hoger zodat ik nog geen kwartier kan blijven staan. Waarom doen we toch allemaal ons best om er zo perfect uit te zien met kerst? Dat hoeft toch eigenlijk helemaal niet?

Bron: ad.nl
Hier 7 tips om de kerstdagen door te komen:
  1. Shop je outfit weken voordat kerst begint, zo heb je in de week voor kerst minder stress.
  2. Koop een jurkje dat niet te strak zit, het kan net zo mooi zijn en na het kerstdiner zit het nog steeds mooi.
  3.  Al een strak jurkje gekocht? Draag dan zo'n corrigerend hemd onder je jurkje helpt perfect om die buik in te houden ook als je je helemaal volgepropt hebt.
  4. Hoge hakken staan erg mooi onder je kerstoutfit, maar als je er niet op kan lopen dan sla je pas echt een flater. Kies daarom voor een bescheiden hakje, toch vrouwelijk en het loopt stukken makkelijker.
  5. Overdrijf niet met make-up, een natural look vinden mannen toch veel mooier!
  6.  Kun je geen outfit vinden of heb je niet veel geld? Pak dan je standaard little black dress uit de kast en fleur 'm op met opvallende accessories. 
  7. Vier je kerst thuis? Trek dan na het kerstdiner gewoon een makkelijke broek en top aan met je sloffen eronder en ga lekker op de bank uitbuiken onder het genot van een leuke kerstfilm. 

Fijne kerstdagen!