woensdag 8 januari 2014

Perfect Brazil

Bron: BrazilCarnival
Brazillianen zijn niet bepaald terughoudend of verlegen als het gaat om het showen van hun lichaam. Carnaval in Brazillië is dan ook niks bij het carnaval in Nederland, waar iedereen zich gek verkleed en vol laat lopen met bier. Nee in Brazilie vieren ze het vrouwenlichaam in volle glorie! Maar hoe kan het dat al deze vrouwen er zo perfect uitzien? 

Brazillië staat in de top drie van landen waar de meeste plastische chirurgische ingrepen worden verricht ter wereld! Dagelijks gaan namelijk 3000 brazilianen onder het mes, allemaal om er beter uit te kunnen zien. Het is daar de gewoonste zaak van de wereld om plastische chirurgie te nemen. Sommige vrouwen die in een arme buurt wonen, sparen zelfs liever voor een ingreep dan voor een beter onderkomen.

Een Braziliaanse vrouw hoort een mooie volle, ronde kont te hebben, een platte buik en mooie borsten. Als ze het niet van nature hebben, dan kloppen ze gewoon aan bij de plastische chirurg. De meest populaire ingreep in Brazillië is dan ook het laten plaatsen van bilimplantaten. Als je ooit in Rio de Janeiro bent geweest dan weet je dat vrouwen daar bijna niets dragen.Vrouwen in een nietsverhullende string en mannen in een ballenknijper. Ze hebben niets te verbergen. Ja wie heeft dat nog, als er aan je hele lichaam gesleuteld is.
Het belangrijkste evenement waar de Braziliaanse vrouwen hun perfecte lichaam kunnen showen is carnaval. Halfnaakt en omringd door een imponerend kostuum van glitters en veren waarvan de prijs kan oplopen tot wel 37.000 euro, zwaaien de vrouwen met hun heupen en billen, dansend op het ritme van de muziek.

Bron: Rachels rating
Wist je dat?
Je hebt vast wel eens gehoord van de gevreesde Brazillian wax? Dit is een ontharingsmethode om de schaamstreek helemaal glad te krijgen. Erg pijnlijk... Maar deze komt dus ook echt van oorsprong uit Brazillië. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden..